Vilka kan följa med?

Vi här på 2tides tror på små grupper och på att lämna så lite spår så möjligt i naturen. Så därför erbjuder vi inga turer över 10 deltagare. Utöver våra schemalagda turer, kan vi också special sy er egen tur för familjen, vänner eller era arbetskamrater. Många av våra gäster har aldrig gjort något liknande tidigare och det är alltid lika förvånande att se hur snabbt de kan slappna av och njuta av naturen.

 

Vi har olika svårighetsgrader på våra turer, för att det ska passa alla. Vi tror att desto tidigare du kan slappna av i gruppen och låta oss ta hand om alla detaljerna, desto snabbare kan du njuta av naturen, landskapet och din semester, det är också här som vi finner att våra guider gör din tur till det där lilla extra.

 

Nybörjare (till mer rutinerad):

Blå nivå, är riktad emot nybörjare som vill uppleva någonting nytt och vara ute under alla väderlekar utan att pusha sina egna gränser. Dessa turer är framförallt riktade till Er som inte är vana vid att tälta och vistas ute i naturen. Blå nivå är också riktad åt Er som inte tränar regelbundet eller kanske bara en gång i veckan, men har vana vid att vara ute och tälta.

 

Mer rutinerad (till expert):

Röd nivå, är riktad emot er som har varit ute i naturen tidigare och kanske vill pusha era gränser. Dessa turer är för dem som är vana vid att tälta och har vistas i naturen tidigare. Röd nivå är också riktad åt Er som kanske inte har någon erfarenhet av att tälta och vara ute i naturen, men tränar mer regelbundet 2-4ggr i veckan och är nyfikna på att lära er mer om friluftslivet.

 

Ålders gräns:

Åldern kommer att specificeras under varje respektive tur, men vi har inga turer för barn under 12 år, om ni inte vill boka Er egna privata tur.

 

Allergier:

Tidigare har vi haft gäster som har varit allergiska mot allt från nötter till skaldjur, etc. och vi har alltid kunnat ändra menyn efter deras önskemål, så länge de har informerat oss. Vår meny är komprimerad av väldigt lite paketerad mat, oftast endast snacksen. Alla våra frukter och grönsaker är färska.