Varför välja oss

Det finns många bra sätt att spendera er välförtjänta semester. Här försöker vi lyfta fram vad som gör att ni skall välja att spenderar er semester med oss. Ni kommer inte att bli besviken om ni följer med oss på ett av våra äventyr.

 

Vår allmänna filosofi

 

Vi gör vad vi älskar! Vi vill att du ska älska naturen så mycket som vi gör. Vi använder den bästa utrustningen på marknaden och vi ger alltid 110% samtidigt som vi arbetar ständigt med att förbättra oss själva och våra produkter. Vi tycker att din semester ska vara säker, roligt, pedagogiskt och naturligtvis miljövänlig!

 

Vi har rest utförligt i de områden som vi jobbar i och kan områden utan och innan till. Vi älskar de platser vi har valt och vårt mål är att du skall känna det samma när du avslutar ditt äventyr.

 

Miljövänligt

 

Vi strävar efter att vara ledande inom ansvarsfull och hållbar turism. Det finns många sätt vi minimerar vår påverkan i naturen parallellt med att vi försöker bidra och hjälpa samhällena vi verkar i. Läs mer om vårt samhällsansvar.

 

Vi lagar all mat och älskar att äta

 

2tides är kända för att göra det ”lilla” extra när det gäller maten. Vi använder lokalt producerade livsmedel så mycket som vi kan och försöker att använda ekologiska och när möjligt lokala frukter och grönsaker.

 

Vårt team

 

Alla våra guider är otroligt duktiga och entusiastiska till att göra ert äventyr oförglömligt. De flesta av våra guider har inte bara certifieringar från British Canoe Union, men även fjälledarnormen och alla har ett giltigt, vildmarksförstahjälpen (WMI-WAFA) certifikat.

 

Företaget ägs och drivs av guider

 

Vi har alla olika bakgrunder och erfarenheter som vi tillför 2tides, men att ge våra gäster ett oförglömligt äventyr – vet vi alla hur man gör. Vi älskar alla äventyr och är seriösa med att resa och vidare utbilda oss världen över, så om vi inte är ute arbetar i vildmarken, är vi troligen ute och resor någonstans och utforskar nya möjligheter för er och 2tides framtid!