Privat tur

Har du någonsin drömt om att åka på er egen privata resa med bara era vänner? Eller resa med din familj i din egen takt? Drömmer ni om att vakna upp på er egen ö mitt ute i Stockholms skärgård eller kanske på någon av våra andra destinationer?

Vi kan skapa en skräddarsydd tur som passar er grupp, oavsett om ni är en stor eller liten grupp. Kanske ni vill välja en av våra befintliga turer och starta på ett avresedatum som ni väljer själva, eller e-posta oss direkt med era ideer, så försöker vi designa något unikt för er specifika grupp.

 

Privata grupper

Vi har organiserat många olika turer för olika privata grupper – skolor, universitetsstuderande, idrottslag, fotografer, familjer etc.

Vi kan även organisera något för en mindre grupper om tre eller fyra, eller kanske bara ett par som helt enkelt inte vill dela upplevelsen med någon annan.

Ni kan välja mellan våra befintliga turer, eller tala med oss om att skapa er egen skräddarsydd tur. Vi kan antingen lägga till fler dagar eller förkorta turen, så att den passar era individuella behov. Som vi ser det, så finns det ingen annan begränsningen än er fantasi.

 

Familje turer

Resa med er familj kan vara ett bra sätt att lära sig mer om Stockholms skärgård eller om våra andra destinationer, natur, kultur, djur liv, och samtidigt spendera tid tillsammans.

Vi välkomnar barn från 12 år och äldre (på våra skräddarsydda turer) så varför inte uppleva något fantastisk tillsammans medan barnen fortfarande är unga.

 

Fördelar med att resa i en privat grupp

Det finns många fördelar med att arrangera er egen privata grupp. Men förmodligen det som ni kommer att älska mest, är att ni inte behöver oroa er för att organisera något, eftersom det är vårt jobb. Och det är ett jobb som vi inte bara tycker om att gör, utan vi också är mycket bra på.

På er egen tur väljer ni takten, raster och vad ni är intresserad av att utforska, så turen passar er grupp perfekt. Plus att det är helt upp till er grupp att avgöra när och hur mycket ni vill paddla, om ni vill stanna i ett säkert område hela tiden eller ge ert ut och pusha era gränser lite, eller kanske dela på gruppen för en kort stund, vilket ger er en stor flexibilitet och självständighet.

Även när ni väl har beslutat er för er egen privata tur, kan ni vara säkra på att vi kommer att ge er ett bra pris, som vi tror motsvarar vad det hade kostat er grupp i både tid och pengar om ni hade gjort det själv, utan vår hjälp.

Att följa med oss innebär också att vi kan ta er säkert till avlägsna platser, dolda pärlor och få er att slappna av och njuta av er semester.

 

Organisera era privat tur

Att organisera en privat tur är enkelt. Berätta för oss vilken typ av tur ni är intresserad av att göra och när ni vill resa och hur många personer ni är i gruppen och era åldrar, i fall någon är under 18 år gammal.

När ni är nöjda med ert äventyr, kommer vi sedan sätta ihop ett detaljerat ”Äventyrs brev ” som beskriver de dagliga rutinerna, vad som är inkluderat och inte, snabba fakta om vad man ska ta och inte ta med sig, samt lite mer bra info angående packning och säkerhet. Detta ”Äventyrs brev ” kan enkelt delas ut till er grupp , så att alla har en klar uppfattning om äventyret framöver.

 

Kontakta oss

För att organisera er privata tur, använd vårt kontakt formuläret eller e-posta oss direkt.