Företag

2tides är specialiserade på kajakturer i Sverige och Norge på sommaren och har som målsättning att öppna upp en ny paddeldestination varje år utomlands om intresse finns.

 

Namnet syftar på cyklarna som händer på jorden – som vi alla måste följa. Sol, måne, tidvatten, säsonger. Eftersom man endast lever en gång, vill vi att alla skall få uppleva så mycket så möjligt här i livet, så varför inte följa med oss ut och uppleva skärgården, midnattssol, norrsken.

 

2tides organiserar välgjorda, roliga och njutbara turer till svindlande paddelvatten både i Sverige och Norge. Vi är noga med att planera allt in i minsta detalj. Vi försöker att välja en rutt som inte endast erbjuder en oerhört vacker natur utan också har en avlägsenhetskänsla. Vi försöker att göra turer för alla nivåer, nybörjare som mer rutinerade.

Vi hävdar att genom god utrustning, kan man njuta lite extra av allt annat runt omkring, all vår utrustning är top-of-the-line.

 

Vi tycker ingenting är mer spektakulärt än att sitta på solvarma klippor ute i naturen och äta lunch, samtidigt som vi kan höra vågorna, känna vinden i håret, se molnen dansa över himlen.

 

Hav, berg, skog, djur och natur

 

Vi försöker att skapa enastående upplevelser för alla våra gäster.

Vi vet att Norden är ett av Europas sista vildmarksområde, där vi kan finna både vacker natur och ett omväxlande landskap. I Norden har vi en liten befolkning jämförbart med många länder i Europa, så det är inte svårt att komma ut i vildmarken och hitta vår egen fantastiska lunch- eller tältplats.

 

Vi tillhandahåller all mat och utrustning*, samt vi tillagar alla måltider för våra gäster. Våra guider tar hand om alla detaljer små som stora, vilket innebär att ni kan njuta av er hårt förtjänta semester. Se ut över havet, himlen, bergen, läs en bok, gå och bada, socialisera med nya eller gamla vänner. Eller varför inte, kanske hitta din egen lilla magiska plats, var du kan sitta och rita, måla, skriva, sjunga, ta foto eller helt enkelt bara njuta av tystnaden.

 

Utan distraktioner från vår moderna värld som mobiler, datorer, TV etc. Kan vi låta naturen ta över. Utan elektriskt ljus, kommer 24 timmarsklockan ersättas av solen, månen och stjärnorna. Allt från marken, solen, vattnet och elden kommer att kännas mer levande för dig än tidigare och när du lämnar oss, tror vi att minnena kommer att vara med dig för alltid.

 

Det viktigaste för oss här på 2tides, är att ge Er en fantastisk och oförglömlig upplevelse. Våra guider kommer att lära Er mer om naturen, miljön, samt ge Er nya kunskaper inom både friluftslivet och utrustningen som vi använder.

Naturligtvis kommer vi att göra det på några av Nordens vackraste platser.

 

Vi ser fram emot att träffa Er på en av våra turer inom kort.